European Patent Attorney

Vill du jobba på en arbetsplats med ett sammansvetsat och kompetent gäng som drivs av utveckling och framåtanda? Då har du kommit rätt! Ansök till oss.

Vi söker en European Patent Attorney

Vi söker dig som är en erfaren och driven European Patent Attorney och som vill bli en del av ett dynamiskt och kompetent team.

Som person är du ambitiös, noggrann och kan prioritera i perioder med tidvis högt tempo. Du har en förmåga att bygga och vårda egna kundrelationer och vi ser det som en fördel om du har ett etablerat kontaktnät.

Bjerkén Hynell är en sammanslagning av de två svenska byråerna Bjerkén och Hynell, som tillsammans har varit aktiva i Sverige i över 110 år. Vi är en fullservicebyrå och våra kunder är allt från mindre svenska företag till stora internationella sådana, aktiva inom alla typer av branscher och teknikområden. Vi är ett sammansvetsat och kompetent gäng som drivs av utveckling och framåtanda och hos oss råder en glad, prestigelös stämning med en härlig gemenskap.

Utöver spännande uppdrag och goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling erbjuder vi flexibelt distansarbete, förmånliga arbetsvillkor, möjlighet till delaktighet i beslut samt en tydlig väg till delägarskap.

Vi har kontor i Stockholm, Gävle, Västerås, Karlstad, Hagfors och Exeter i Storbritannien men vi är även öppna för andra placeringsorter.

Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till mikael.mattsson@bjerkenhynell.se. Rekrytering sker löpande.

Välkommen att kontakta vår Managing Director Mikael Mattsson för ytterligare information om tjänsten.

Mikael Mattsson 
Managing Director
mikael.mattsson@bjerkenhynell.se
072-222 80 05

Vill du veta mer om oss som jobbar på Bjerkén Hynell?

Vi är en modern IP-byrå där medarbetarna besitter hög kompetens och mångårig erfarenhet inom såväl teknik som juridik.

Är du nyfiken på oss, dina potentiella arbetskollegor?
Läs gärna mer om oss!

Rulla till toppen