Vi söker fler patentkonsulter

Vill du jobba på en arbetsplats med ett sammansvetsat och kompetent gäng som drivs av utveckling och framåtanda? Då har du kommit rätt! Ansök till oss.

Patentkonsult till Bjerkén Hynell

Bjerkén Hynell är en ny, modern IP-byrå som består av en sammanslagning av de två klassiska svenska patentbyråerna Bjerkéns och Hynell. Vi har kontor i Stockholm, Gävle och Västerås. Vi har lång erfarenhet av samtliga typer av immaterialrättsliga ärenden och har gedigen kompetens inom patentområdet. Våra kunder är allt från mindre svenska företag till stora internationella sådana, aktiva inom alla typer av branscher och teknikområden. Vi kan därmed erbjuda dig en mycket varierande och utvecklande arbetsmiljö, där du får arbeta under förmånliga och flexibla arbetsvillkor.

Du som är intresserad av att arbeta hos oss bör ha tidigare erfarenhet att arbeta med patent från byrå. Ytterligare erfarenhet från myndighet och företag är värdefull. Du ska kunna arbeta självständigt och ha ett stort intresse för framtidens teknik. Att ha avklarat EQE är mycket meriterande och vi ser helst att du åtminstone påbörjat detta. Vi arbetar till lika delar på svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är även en fördel.

Välkommen att ansöka till oss idag!

Skicka in din ansökan till: 
Mikael Mattsson 
Managing Partner
mikael.mattsson@bjerkenhynell.se

Vill du veta mer om oss som jobbar på Bjerkén Hynell?

Vi är en modern IP-byrå där medarbetarna besitter hög kompetens och mångårig erfarenhet inom såväl teknik som juridik.

Är du nyfiken på oss, dina potentiella arbetskollegor?
Läs gärna mer om oss!

Rulla till toppen