Helen Selemark

Helén Selemark

Partner, Jur. kand., Auktoriserat europeiskt varumärkes- och designombud

Telefon: +46 70-568 81 60
Telefon, växeln: +46 10- 172 66 70
E-post: helen.selemark@bjerkenhynell.se
Språk: Svenska, engelska, tyska, franska

Verksam som immaterialrättsjurist i Västerås.

Helén har varit verksam som jurist inom immaterialrättens område sedan 1990. Mellan år 1990–1996 arbetade hon som jurist och varumärkesombud vid Albihns och 1996–2001 som sakkunnig till industrin i immaterialrättsliga frågor vid Industriförbundets rättsavdelning. Mellan 2001–2008 arbetade Helén som regionchef i Västmanland för Svenskt Näringsliv. Helén har arbetat sedan 2008 hos Bjérken Hynell.

Helén har som jurist med inriktning på immaterialrätt hanterat frågeställningar inom samtliga rättighetsområden och har stor erfarenhet av bland annat varumärkes-, design-, patent- och upphovsrätt. Hon har företrätt klienter i tvister i samtliga instanser i svensk domstol och är mycket erfaren gällande beivrande av intrång och bekämpande av piratkopiering. Helén är även specialiserad inom avtalsrätt relaterad till immaterialrätt och har bistått klienter i utarbetande av alla typer av immaterialrättsliga avtal.

Helén har varit svensk sekreterare i AIPPI och ingick i styrelsen för IIS, Internetinfrastrukturen i Sverige, vid uppbyggandet av reglerna kring domännamn.

Vill du komma i kontakt med Helén Selemark?

Hör av dig till oss så återkopplar vi till dig så snart vi kan! 

Rulla till toppen