Om oss

Bjerkén Hynell består av en sammanslagning av de två klassiska svenska patentbyråerna Bjerkéns och Hynell. Välkommen till oss!

Vi är Bjerkén Hynell

Bjerkén Hynell består av en sammanslagning av de två svenska patentbyråerna Bjerkéns och Hynell, som tillsammans har varit aktiva i Sverige i 110 år. Genom vår samlade erfarenhet, vår tekniska expertis och vårt juridiska kunnande kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar inom immaterialrättens område.

Allt inom immaterialrätt

Vi hjälper företag av alla storlekar och uppfinnare med att skydda, förvalta och försvara sina immaterialrättsliga tillgångar i form av patent, varumärken och designer över hela världen – till konkurrenskraftiga priser. Vi bistår även våra kunder gällande upphovsrätt, domänregistrering, tvister och inom avtalsfrågor.

Teknisk kompetens

Patentingenjörerna på Bjerkén Hynell innehar stor expertis inom en mängd teknikområden, bland annat mekanik, energiteknik, fordonsteknik, kemi, medicinteknik, elektronik, telekommunikation och data. Oavsett teknikområde kan vi hjälpa dig.

Juridisk expertis

Med vårt samlade juridiska kunnande kan juristerna och patentingenjörerna på Bjerkén Hynell effektivt försvara våra kunder och agera mot konkurrenter och kopiatörer som inkräktar på deras rättigheter. Bjerkén Hynell har lång erfarenhet av att hantera tvister, både i och utanför domstol, samt agera som ombud i invändningar och ogiltigförklarandeprocesser.

Personlig kontakt

På Bjerkén Hynell är vår ambition att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. När du väljer oss som ombud är vårt mål att du ska ha en personlig kontakt till din handläggare, som kommer lära känna dig, ditt företags verksamhet och dess produkter och tjänster. På så sätt kan vi sedan gemensamt skapa starka skydd för era immaterialrättigheter. Vill du veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss idag.

Är du vår nya medarbetare?

Kunnig, driven och nyfiken? Hos oss på Bjerkén Hynell pågår ett kontinuerligt och viktigt arbete med förnyelse och utveckling av såväl personal som verksamhet. 

Välkommen att ansöka till ett omväxlande och självständigt arbete!

Rulla till toppen